Objektivní metody určení refrakce - Nováková, Kateřina (2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám objektivními metodami určení refrakce, jejich obecným popisem a charakteristikou jednotlivých metod. Důraz jsem kladla na moderní vyšetřovací metody, zvláště na wavefront aberometrii. Moje práce pojednává rovněž o tradičních metodách - skiaskopii, oftalmoskopii, keratometrii, topografii rohovky a autorefraktometrech.