Principy a metody vyšetření zorného pole - Němečková, Andrea (2008)
Zorné pole je oblast, kterou oko přehlédne při fixovaném pohledu, a je tedy pro člověka v běžném životě velmi důležité. Proto je nezbytné, aby jakákoli patologie zorného pole byla odhalena co nejdříve a mohlo se tak přistoupit k terapii. Tato práce se zabývá vyšetřováním zorného pole a nejbližšími souvisejícími tématy.