Sledování chromosomových změn u dětí s vrozenými vývojovými vadami. - Mudráková, Dominika (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá vrozenými vývojovými vadami a jejich příčinami a projevy. Popisuje vývoj klinické cytogenetiky, strukturu a analýzu chromozomů, barvící techniky, prenatální diagnostiku, její metody a indikace.