Ochrana majetkových práv k pozemkům v procesu územního plánování - Hulmanová, Nikola (2008)
V této bakalářké práci se autorka zabývala ochranou majetkovch práv v procesu územního plánování. Především se zaměřila na to, jak je upraven proces pořizování územně plánovací dokumentace v novém stavebním zákoně a jaké práva mají účastníci.