Trestný čin podvodu - nové způsoby páchaní a možnosti odhalování a dokazování - Egl, Tomáš (2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám tématem trestného činu podvodu, a to převážně z mého pohledu řadového policisty pracujícího na základním útvaru - obvodním oddělení služby pořádkové policie a železniční policie.