Komparace daňové, správní a soudní exekuce - Chalupecká, Ludmila; Radvan, Michal, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2008)
Tématem mé bakalářské práce je komparace daňové, správní a soudní exekuce. Zabývala jsem se jednak předpoklady exekuce, jejich nezbytnou podmínkou, tj. exekučním titulem a jejich vzájemných srovnáním dle způsobu provedení a dle toho, kterým orgánem je exekuce prováděna. V závěru práce jsem nastínila úvahy de lege ferenda.
The main goal of my bachelor thesis is to compare tax, administrative and court executions. I mainly focused on presumes of executions and its necessary condition - execution title and on comparison according to type of execution and according to execution organ. The conclusion of my my thesis should consist of my comments and proposals de lege ferenda.
Vedoucí práce: Michal Radvan.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: exekuce; executions (law); bakalářské práce