Právní aspekty integrace podnikatelských subjektů - Konečný, Alois, 1983- (2008)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo vymezení pojmu integrace, tak jak je chápán v odborné ekonomické literatuře, a snaha postihnout základní právní aspekty celé problematiky. Dále jsem zde charakterizoval formy, kterými se může integrace uskutečňovat, a zabýval se určitými spornými otázkami.