Orgány ochrany veřejného zájmu (Nejvyšší kontrolní úřad a Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových) - Mlčáková, Lenka (2008)
Úkolem mé práce bylo vymezení dvou uvedených institucí v jejich souvislostech historických, z pohledu zahraničních obdobných institucí a hlavně z hlediska platných právních úprav. Pokusila jsem se o ucelený pohled na oba úřady.