Správně právní aspekty zápisů práv do katastru nemovitostí - Chocholouš, Petr (2008)
Ve své práci hodnotím současnou podobu institutu katastru nemovitostí. Zabývám se jeho pojmem, předmětem a obsahem. Těžistě mé práce spočívá v zhodnocení zápisů do evidence katastru, především pak v analýze vkladového řízení.