Nekalá soutěž v současné právní úpravě ČR a Německa - Mlčáková, Lenka (2008)
V souladu se zásadami pro vypracování této bakalářské práce jsem se pokusila provést rozbor ustanovení současných platných zákonů, které upravují nekalou soutěž v České republice a v Německu. Už při pohledu na formální úpravu této problematiky v obou zemích je patrný zřetelný rozdíl - zatímco německé právo se ubírá cestou komplexní právní úpravy práva proti nekalé soutěži.