Postup při registraci ochranné známky - Korandová, Eliška (2008)
Práce je zaměřena jako praktický návod postupu registrace ochranné známky u Úřadu průmyslového vlastnictví. V úvodu jsou vysvětleny základní pojmy duševního a průmyslového vlastnictví, dále jen ochranná známka.V práci je zmíněn postup od podání přihlášky, přes věcný a formální průzkum, řízení o zamítnutí přihlášky, námitky, připomínky, až po zveřejnění přihlášky.