Hydrogeologické poměry západního okraje boskovické brázdy v rosicko-oslavanské oblasti - Drábová, Michaela; Kuchovský, Tomáš, 1973-; Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (2008)
Bakalářská práce se soustředí na určení drenážního charakteru toků v rosicko-oslavanské oblasti. A to především měřením průtoků pomocí integračních stopovacích zkoušek na několika místech vybraných povrchových toků. Práce je doplněna o hodnocení základních hydrogeochemických parametrů vod.
The bachelor thesis is focused on determination of dranaige characteristic of streams in the Rosice Oslavany mining district. Discharge measurements using integrating tracer tests on several chosen points of surface streams were performed. There is also rating of elementary hydrochemical parametres of water in the thesis.
Vedoucí práce: Tomáš Kuchovský.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2008.
Keywords: hydrogeochemie; hydrogeologie; měření průtoku; flow measurement; hydrogeochemistry; hydrogeology; rosicko-oslavanská pánev (Česko); boskovická brázda (Česko); Rosice-Oslavany Basin (Czechia); boskovická brázda (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses