Hydrogeologické poměry západního okraje boskovické brázdy v rosicko-oslavanské oblasti - Drábová, Michaela (2008)
Bakalářská práce se soustředí na určení drenážního charakteru toků v rosicko-oslavanské oblasti. A to především měřením průtoků pomocí integračních stopovacích zkoušek na několika místech vybraných povrchových toků. Práce je doplněna o hodnocení základních hydrogeochemických parametrů vod.