Studium slepenců z oblasti miroslavské hrástě - Tesař, Ondřej (2008)
Tato práce sumarizuje dosavadní poznatky o rozšíření, charakteru a složení paleozoických slepenců z oblasti miroslavské hrástě. Doplněná je o výsledky vlastního terénního a laboratorního zhodnocení vzorků, které byly odebrány na vybraných lokalitách v Miroslavi a Hostěradicích.