Charakteristika materiálu brousků z lokality Olomouc-Neředín, latén A. - Švecová, Kateřina (2008)
Tato práce předkládá petrografickou charakteristiku skupiny 23 brousků z lokality Olomouc - Neředín. Tyto brousky doposud nebyly nikterak hodnoceny.