Místní daně - Slezáková, Jana (2008)
Diplomová práce se věnuje místním daním, které jsou v úvodu teoreticky vymezeny a zařazeny do systému obecních příjmů. Následující kapitoly se blíže věnují českým místním poplatkům a dani z nemovitosti. Poté je provedena komparace s místními daněmi vybíranými na Slovensku, ve Francii a v dalších Evropských zemích.