Vstupní analýza potřeb pro cílovou skupinu bezdomovců (bez střechy) ve městě Kopřivnici - Jalůvková, Marie (2008)
V mé bakalářské práci jsem se zabývala fenoménem bezdomovství a následně výzkumem populace bezdomovců, kteří žijí na ulici ve městě Kopřivnici.