Zřizování společnosti s ručením omezeným - Benešová, Jana (2008)
Práci je možné považovat za praktický návod k zakládání společnosti s ručením omezeným. Struktura práce kopíruje jednotlivé kroky ve sledu, jak musejí být učiněny, aby mohla být společnost úspěšně zapsána do obchodního rejstříku.