Jednání podnikatele (rozbor jednotlivých možností a jejich srovnání) - Jareš, Jiří; Pokorná, Jarmila, 1955-2023; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
Práce pojednává o způsobech jednání podnikatelů, rozebírá jednotlivé typy podnikatelských subjektů, způsoby jejich jednání, u fyzických osob jednání osobní a v zastoupení, u právnických osob jednání statutárním orgánem a jednání zástupcem. Dále rozebírá zvláštní typy jednání v souvislosti se založením právnické osoby a s likvidací.
This dissertation describes acting of businessmen, who can act on behalf of them and what is their responsibility.
Vedoucí práce: Jarmila Pokorná.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: podnikání; podnikatelé; businessmen; business; bakalářské práce