Smlouva o smlouvě budoucí v judikatuře českých a slovenských soudů - Hrdlička, Zdeněk (2008)
Cílem této práce je ilustrovat pojmy užívané obchodním zákoníkem na vybraných případech judikatury. Zdůrazněny jsou případy nekonzistentní tuzemské judikatury, jakož i rozdílnosti mezi českou a slovenskou judikaturou.