Analýza kandidátních listin do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR - Houhová, Kateřina (2008)
Analýza kandidátních listin do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Tato diplomová práce se zabývá analýzou kandidátních listin úspěšných politických stran, které získaly zastoupení v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky ve volbách v letech 1996, 1998, 2002 a 2006. Jednotlivé listiny jsou zkoumány z hlediska regionální struktury a obsazení pozic vedoucích k zisku mandátů politiky působícími na lokální, krajské a celostátní úrovni.