Správní trestání v podmínkách Celní správy České republiky - Čada, Jaroslav (2008)
Tato práce se zabývá oblastí správního trestání v podmínkách Celní správy ČR. Úvodní část práce je věnována teoretickému základu správního trestání. V dalších částech je vymezena hmotněprávní úprava deliktů na úseku celní správy se shrnutím některých problematických částí a s návrhy de lege ferenda.