Následná kontrola celních prohlášení a právně aplikační praxe - Horák, Miroslav (2008)
Následná kontrola jako soubor dílčích kontrolních úkonů prováděných celními orgány. Zákonná úprava a aplikační praxe následných kontrol v rámci Evropského i národního práva.