Věcná břemena jako předmět transferových daní - Hill, Přemek (2008)
Bakalářská práce se zabývá zdaňováním věcných břemen v krátké historii ČR. Popisuje tuto problematiku, jak z hlediska zákonné úpravy instituce věcných břemen, tak z hlediska zákonné úpravy transferových daní a jejich vzájemné provázanosti.