Právo na informace ve veřejné správě - Ešpandr, Jaroslav (2008)
Stěžejním tématem této práce je jedno z ústavně daných politických práv, kterým je svoboda informací a povinnost orgánu státní správy a orgánů územní samosprávy přiměřeným způsobem informovat o své činnosti.