Ochrana zemědělského půdního fondu - Fasorová, Iva; Pekárek, Milan, 1944-2024; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2008)
Tato práce je zaměřená na zemědělský půdní fond a jeho ochranu, neboť právě zemědělský půdní fond patří mezi nejvýznamnější složky životního prostředí.
This work is especially analysis of the agricultural land resources and their protection, because the agricultural land resources is the one of the most significant part of the environment.
Vedoucí práce: Milan Pekárek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: pozemkové právo; zemědělský půdní fond; agricultural land resources; real property law; bakalářské práce