Ochrana zemědělského půdního fondu - Fasorová, Iva (2008)
Tato práce je zaměřená na zemědělský půdní fond a jeho ochranu, neboť právě zemědělský půdní fond patří mezi nejvýznamnější složky životního prostředí.