Základní lidská práva a svobody a jejich procesní ochrana - Maděryčová, Alexandra (2008)
Má práce pojednává o procesní ochraně základních lidských práv a svobod od historického vývoje až po současnou úpravu v našem právním řádu i zakotvení v mezinárodní úpravě.