Nájemní vztah k pozemkům - Kolibová, Olga (2008)
Bakalářská práce ze zabývá problematikou nájemních vztahů týkajících se pozemků, které jsou nezaměnitelnými objektty právních vztahů a na rozdíl od věcí movitých a ostatních nemovitých oplývají specifickými vlastnostmi, jenž významně obsah nájemního vztahu determinují.