Komunikační funkce politického systému Evropské unie - Doležalová, Eva; Pitrová, Markéta, 1973-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií (2008)
Práce se zabývá naplňováním komunikační funkce v politickém systému Evropské unie. Vychází přitom ze systémové a strukturně funkcionální analýzy politického systému a komunikační teorie.
This diploma thesis considers the function of polical communication of the European Union political system. It stems from the system analysis, the structure-functional analysis and the communication theory.
Vedoucí práce: Markéta Pitrová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2008.
Keywords: Evropská unie; politická komunikace; politický systém; communication in politics; political system; diplomové práce