Komunikační funkce politického systému Evropské unie - Doležalová, Eva (2008)
Práce se zabývá naplňováním komunikační funkce v politickém systému Evropské unie. Vychází přitom ze systémové a strukturně funkcionální analýzy politického systému a komunikační teorie.