Vliv volebního a stranického systému Turecka na reprezentaci menšin - Maliňák, Petr (2008)
Tato práce analyzuje efekt volebního a stranického systému Turecka na možnosti a způsoby parlamentní reprezentace menšin. Efekt stranického a volebního systému je hodnocen v širším kontextu, který v celku určuje možnosti menšin na zisk parlamentní reprezentace.