Komparace belgického a nizozemského parlamentu - Benková, Zdeňka (2008)
Text se zabývá deskripcí a komparací belgického a nizozemského parlamentu. Popisuje strukturu, fungování a volební systém obou parlamentů a v závěru je porovnává.