Ideologie extrémní pravice v Chorvatsku a Srbsku - Sovák, Maroš (2008)
Práca sa zaoberá základnými znakmi ideológií Chorvátskej strany práva a Srbskej radikálnej strany. Na základe konceptu ideologického jadra extrémne pravicovej straníckej rodiny Casa Muddeho sú potom v závere tieto znaky porovnané s ideológiami západoeurópskych extrémne pravicových politických strán.