Volební geografie Maďarska 1998 - 2006 - Vondál, Miroslav; Pink, Michal, 1976-; Masarykova univerzita. Katedra politologie (2008)
Bakalářská práce Volební geografie Maďarska 1998-2006 si klade za cíl nalézt územní rozdíly volební podpory stran zastoupených v Národním shromáždění v uvedených letech a jejich stabilní aspekty, a to se zřetelem k fungování volebního a stranického systému.
The thesis aims to discover spatial differencies in electoral support of parliamentarian parties in Hungary. Elections in 1998, 2002, 2006 are examined and stable areas of each party described.
Vedoucí práce: Michal Pink.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2008.
Keywords: politické strany; volby; elections; political parties; Maďarsko; Hungary; bakalářské práce