Volební geografie Maďarska 1998 - 2006 - Vondál, Miroslav (2008)
Bakalářská práce Volební geografie Maďarska 1998-2006 si klade za cíl nalézt územní rozdíly volební podpory stran zastoupených v Národním shromáždění v uvedených letech a jejich stabilní aspekty, a to se zřetelem k fungování volebního a stranického systému.