Volební geografie Maďarska 1998 - 2006

Bakalářská práce Volební geografie Maďarska 1998-2006 si klade za cíl nalézt územní rozdíly volební podpory stran zastoupených v Národním shromáždění v uvedených letech a jejich stabilní aspekty, a to se zřetelem k fungování volebního a stranického systému.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vondál, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Pink, Michal, 1976- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2008.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/144073/fss_b/
Cover Image
LEADER 06630ctm a22015737a 4500
001 MUB01000551084
003 CZ BrMU
005 20090115132718.0
008 080604s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
035 |a (ISMU-VSKP)155642 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 324  |x Volby, volební kampaně, referenda  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a (439)  |2 MRF 
080 |a 324  |2 MRF 
080 |a 329.1/.6  |2 MRF 
100 1 |a Vondál, Miroslav  |% UČO 144073  |4 dis 
245 1 0 |a Volební geografie Maďarska 1998 - 2006  |h [rukopis] /  |c Miroslav Vondál. 
260 |c 2008. 
300 |a 53 s. 
500 |a Vedoucí práce: Michal Pink. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2008. 
520 2 |a Bakalářská práce Volební geografie Maďarska 1998-2006 si klade za cíl nalézt územní rozdíly volební podpory stran zastoupených v Národním shromáždění v uvedených letech a jejich stabilní aspekty, a to se zřetelem k fungování volebního a stranického systému.  |% cze 
520 2 9 |a The thesis aims to discover spatial differencies in electoral support of parliamentarian parties in Hungary. Elections in 1998, 2002, 2006 are examined and stable areas of each party described.  |9 eng 
650 0 7 |a politické strany  |7 ph115790  |2 czenas 
650 0 7 |a volby  |7 ph116629  |2 czenas 
650 0 9 |a elections  |2 eczenas 
650 0 9 |a political parties  |2 eczenas 
651 7 |a Maďarsko  |7 ge129985  |2 czenas 
651 9 |a Hungary  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Humanitní studia  |b Politologie  |c FSS B-HS FF:HI, PL (PL)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Pink, Michal,  |d 1976-  |7 mzk2008434124  |% UČO 10079  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/144073/fss_b/ 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a HAVLICKOVA  |b 02  |c 20090115  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0646 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0329 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1911 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110914  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110919  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1441 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20151010  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1136 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28