Permanentní kampaň jako efektivní nástroj politického marketingu? - Ivánek, Martin (2008)
Bakalářská práce zpracovává tématiku permanentní kampaně. V první části je popisován koncept permanentní kampaně dle pohledu některých amerických autorů a jsou analyzovány jeho limity. Druhá část je věnována konceptu marketingového pojetí permanentní kampaně. V tomto pojetí je na permanentní kampaň nahlíženo jako na nástroj politického marketingu doplňující tradiční předvolební kampaň.