Vývoj maďarského stranického systému a volby 2006 - Klepáčová, Darina (2008)
Tato bakalářská práce analyzuje vývoj maďarského stranického spektra v rámci parlamentních voleb v Maďarsku v roce 2006. Cílem je přiblížit volební a stranický systém v jednotlivých parlamentních volbách od roku 1990 až po rok 2006. Obzvláště se pokusíme popsat relevantní politické strany, jejich sílu a úspěch ve volební kampani 2006 a také konečné výsledky těchto voleb.