Strana zelených ve stranickém systému České republiky v letech 2002-2007 - Čechová, Monika (2008)
Cílem této bakalářské práce je analýza vnitřního vývoje Strany zelených v českém stranicko-politickém systému a její programatiky zejména v letech 2002 - 2006. Dále se práce věnuje klasifikaci strany.