Obět sexuálního zneužívání. Psychologické, sociální a právní aspekty.=Sexual Abuse Wictim. Psychological, Social and Legal aspects. - Žaludová, Martina (2008)
Prostřednictvím své diplomové práce se snažím čtenáři přiblížit problematiku sexuálního zneužívání. Stěžejní část práce s názvem Oběť sexuálního zneužívání -psychologické, sociální a právní aspekty je pak plně v souladu s názvem věnována oběti sexuálního zneužívání.