Elektronická kontraktace - Ševců, Radoslav (2008)
Cílem této práce je poskytnout právníkům bez znalostí této problematiky základní seznámení s právními aspekty elektronické kontraktace s důrazem na platnost takto uzavřených smluv. Podrobněji jsou v práci rozebrány standardizované elektronické modelové smlouvy, a to click-wrap, click-through a browse-wrap.