Jazykozpyt medicíny : knížka o medicínské terminologii nejen pro zdravotníky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pacovský, Vladimír, 1928-2011 (Author), Sucharda, Petr, 1956- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2008
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02789nam a22006017a 4500
001 MUB01000550548
003 CZ BrMU
005 20160120182642.0
008 080528s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
015 |a cnb001797167 
020 |a 978-80-7262-514-7 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 808  |x Literární styl. Literární činnost a technika. Efektivní využívání jazyka. Spisovatelská činnost  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.1/.9  |2 MRF 
080 |a 81'373.46  |2 MRF 
080 |a 808  |2 MRF 
100 1 |a Pacovský, Vladimír,  |d 1928-2011  |7 jk01091466  |4 aut 
245 1 0 |a Jazykozpyt medicíny :  |b knížka o medicínské terminologii nejen pro zdravotníky /  |c Vladimír Pacovský, Petr Sucharda. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2008 
300 |a 131 s. :  |b čb. il. 
504 |a Bibliografie. 
650 0 7 |a terminologie jako téma  |2 czmesh 
650 0 2 |a Terminology as Topic 
700 1 |a Sucharda, Petr,  |d 1956-  |7 mzk2004265167  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080528  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0645 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0407 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20110805  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20140310  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0318 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20160120  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1104 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2332 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 SOC-550548-03  |6 3147060102  |5 3147060102  |4 K-1031  |7 DISP.: Ústav ochrany a podpory zdraví  |8 20131218  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2013-2658  |r 20131218  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29384  |9 VV-550548-02  |6 3147030635  |5 3147030635  |4 f.č. 28000158  |8 20080528  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |g 2008-361  |r 20080603  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29385  |9 VV-550548-01  |6 3147030634  |5 3147030634  |4 f.č. 28000158  |8 20080528  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |g 2008-361  |r 20080603  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 3  |j DLOVY