Multimediální diskrétní matematika - Zagorová, Pavla (2007)
Tato práce se skládá ze dvou částí. První částí je text a druhou je jádro práce - MuDisMat - Multimediální Diskrétní Matematika. MuDisMat je komplexní multimediální text vykládající stručně základy kombinatoriky a teorie grafů (v rozsahu učitelského studia matematiky na PřF MU) doplněný o sbírky příkladů, testy, interaktivní prvky (applety, komentované odkazy), slovník matematických termínů, biografie matematiků a historické poznámky. MuDisMat byl vyvinut ve spolupráci s Mgr. Zuzanou Voglovou. Vlastní text je rozdělen do tří částí. První zahrnuje teoretický úvod do teorie grafů. Druhá a třetí část jsou věnovány dokumentaci MuDisMatu a poznámkám k jeho technické realizaci.