Narkóza či epidurál? - Stašková, Eva (2008)
Bakalářská práce zjišťuje postoj pacientů k celkové a regionální anestezii. Teoretická část této práce nabízí základní informace o anestezii a jejich metodách. Těžištěm práce je průzkumné šetření analyzující faktory, které pacienta ovlivňují při výběru typu anestezie.