Očkování dětí z pohledu rodičů - Špačková, Jana (2008)
Očkování v České republice má dlouholetou tradici, přesto v dnešní době stále patří k aktuálním tématům. Bakalářská práce zjišťuje názor laické veřejnosti na očkování dětí. Jejím obsahem je analýza a interpretace dat získaných od 218 respondentů pomocí dotazníkového šetření.