Léčba závislosti na tabáku - Dvořáková, Alexandra (2008)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá současnými možnostmi v léčbě závislosti na nikotinu. Těžiště práce tvoří průzkumné šetření mezi kuřáckou veřejností, které se zabývá problematikou informovanosti o těchto možnostech. Analýza a interpretace získaných dat poskytují informace o postoji kuřáků k jejich kuřáckému návyku a k možnostem léčby. Současně poukazuje na nezastupitelnou roli lékařů v této problematice.