Dokazování jako proces zjišťování skutkového stavu věci v trestním řízení - Mynaříková, Marie (2008)
Diplomová práce se zabývá dokazováním jako procesem zjišťování skutkového stavu věci v trestním řízení. Zabývala jsem se základními pojmy, základními zásadami, předmětem a rozsahem dokazování v trestním řízení. Snažila jsem se ukázat vlastní názor na problematiku neúčinných důkazů a důsledků porušení práva v trestním řízení. Dále jsem se věnovala procesu dokazování v jednotlivých fázích trestního řízení a popisu jednotlivých důkazních prostředků.