Trest obecně prospěšných prací se zaměřením na jeho výkon - Gottwald, Pavel (2008)
Předmětem diplomové práce je trest obecně prospěšných prací se zaměřením na jeho výkon. Práce popisuje současnou právní úpravu tohoto trestu, porovnává jeho úpravu s úpravami vyspělých evropských zemí a věnuje se úvahám zejména nad navrhovanou budoucí právní úpravou v souvislosti s očekávaným přijetím nového trestního zákoníku.