Probační a mediační služba - Hrubá, Soňa (2008)
Tato diplomová práce se zabývá otázkami spojenými s Probační a mediační službou. Rovněž obsahuje zpracování problematiky restorativní justice a mediace mezi pachatelem trestného činu a poškozeným.